IMG_4795

Ilse Lindhout, directeur, zangdocent, angstcoach

Ilse heeft klassieke zang gestudeerd en heeft zich vervolgens geschoold in lichte muziek (popzang). In 2010 heeft ze haar eigen Zangschool Tosca opgezet en leerlingen uit de wijde omtrek weten haar te vinden. Ilse geeft met veel plezier en enthousiasme zanglessen aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ze heeft het vermogen om leerlingen snel op hun gemak te laten voelen in de lessen door humor en acceptatie. Ze heeft veel ervaring met allerlei zangtechnieken en gezond stemgebruik en zelfvertrouwen zijn haar focuspunten. Ilse is ook psychosociaal therapeut en gespecialiseerd in angstcoaching.

Ilse geeft de zangtechnieklessen, de basiscursussen zang, de kinder- en tienerzanglessen en de mentale coaching bij podiumangst.

 

 

pam 23

Pam MacBeth, zangdocent

Pam is geboren in Georgia, USA. Ze is een countrymusic-zangeres in hart en nieren. Ze zingt, schrijft en performed al sinds dat ze een klein meisje was. Ze verhuisde naar Nashville waar ze werkte met countrylegendes in The Grand Ole Opry. Vervolgens tourde ze over heel de wereld, wat ze tot op heden doet! Pam schrijft haar eigen songs en ze schrijft èn zingt vanuit haar hart en ziel. En zoals ze zelf zegt “I will always be country no matter where I’m at in the world!”

Pam weet als geen ander hoe je performed voor een publiek en belangrijker nog: hoe je je lied met gevoel zingt! Ze kan een leerlingen begeleiden om zich muzikaal en emotioneel verder te ontwikkelen.

Pam geeft de lessen Interpretatie, Countrymusic, Close harmony (meerstemmig zingen), Songwriting en Engelse Uitspraak. De lessen zijn in het Engels.

 

 

 

IMG_1387

Edward Boellaard, docent, producer, muziekregisseur.

Edward is afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Hij heeft jarenlange ervaring met het werken in muziekstudio s waar hij muziek- en filmopnames regisseerde en ook was hij docent Studiotechniek. Hij heeft veel ervaring met verschillende opnametechnieken.

Edward is eigenaar van Studio Blackburst welke nauw verbonden is met Zangschool Tosca.

Edward geeft les aan en begeleid gevorderde en getalenteerde leerlingen. Ook geeft hij regelmatig workshops.