In mijn praktijk bied ik psychische hulp, begeleiding en ondersteuning bij verschillende klachten. Je kunt hierbij denken aan angst- en paniekklachten, bv sociale angst, hypochondrie en faalangst, somberheid, laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen, onzekerheid,afhankelijkheid, onrust, stress, gespannenheid, vermijden van dingen, vastzitten in bepaalde gedragspatronen, moeite met het aangaan van relaties, verlatingsangst, hartkloppingen, e.d. Ook kan het zijn dat je voor een moeilijke beslissing staat, of vind je het lastig om stiefmoeder te zijn, of twijfel je of je je werk nog wel zo leuk vindt of dat het bij je past. 

Na mijn studie maatschappelijk werk heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van psychosociale therapie. Ik ben onder andere opgeleid om cognitieve gedragstherapie te geven en heb me gespecialiseerd in therapie bij angst- en zelfbeeldproblematiek. Door mijn opleiding en ervaring heb ik veel tools en oefeningen voorhanden om in te zetten tijdens de therapie.

Sinds 2010 werk ik in mijn eigen praktijk. Ik ben geduldig en nieuwsgierig, kan goed luisteren en ik ben erg geinteresseerd in mijn clienten. Samen met jou kijk ik naar je situatie en klacht/hulpvraag, de oorzaak ervan, met welke gebeurtenissen het te maken heeft en wat je kunt doen om je klachten te verminderen. Ik ga uit van een gelijkwaardige relatie en samenwerking tussen mij en de client. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Ik ben ervan overtuigd dat elke client mogelijkheden en kracht in zich heeft, en ik bied begeleiding en ondersteuning op een betrokken en professionele manier om dit te ontwikkelen. De gesprekken vinden plaats in de sfeervolle praktijkruimte in Utrecht.

Ik heb momenteel geen wachtlijst, waardoor we op korte termijn een kennismakingsgesprek kunnen plannen. Voor mijn begeleiding heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Dit betekent o.a. dat er ook geen diagnose bij de verzekeraar bekend hoeft te zijn. Voor sommige mensen is dit een prettige gedachte.