Moeder Tess: “Wat heerlijk dat je jouw kennis en enthousiasme voor het zingen aan zoveel kinderen en volwassenen kunt overbrengen, bedankt!”

 

Steven: “Mijn dochter en ik zijn heel erg blij met jou als persoon en zanglerares. Je creëert een veilige leuke sfeer, hebt echte aandacht en ze gaat steeds beter zingen. Haar passie voor het zingen stijgt, net als haar techniek en haar durf en vrijheid. Ze voelt zich nu thuis op het podium, niet in de laatste plaats door de vele gelegenheden die je er voor schept.

Zingen is voor mijn dochter niet alleen muziek maken, maar ook een bron van interne kracht en positiviteit. Als ze zich rot voelt gaat ze zingen en voelt ze zich zo weer goed. En doordat het ook nog eens zo goed klinkt voelt de rest van het gezin zich ook beter.

Het bevordert haar prestaties op school en maakt haar vrij om goed te presenteren voor grote groepen mensen.”

 

Linda: “Ilse heeft me enorm geholpen om mijn eigen stem beter te leren kennen en gebruiken. Ze hoort heel goed wanneer je iets beter op een andere manier kunt zingen, zodat het makkelijker en fijner is voor je stem. Ze beschikt over een groot arsenaal aan methoden en technieken om je te helpen. Ze helpt je overigens niet alleen met de techniek, maar ook met de interpretatie van een lied, zodat je het nog beter kunt overbrengen op je publiek. Ze geeft heel prettig les, waarbij je echt samen toewerkt naar een voor jou passende uitvoering van een lied.”