Zangschool TOsca logoWelkom op de website van Zangschool Tosca!

Zangschool Tosca is een vrij kleine zangschool in Utrecht en Woerden, die in 2012 is opgericht door Ilse Lindhout. Vanaf januari 2018 geven we ook zangles in Maarssen!

Zangschool Tosca richt zich op alles wat met zang te maken heeft. Zangles in verschillende vormen, maar onder andere ook podiumtraining, interpretatie, songwriting en Engelse uitspraak.

Bij Zangschool Tosca staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. Er wordt een lesplan gemaakt voor elke leerling wat regelmatig wordt geëvalueerd. Iedereen krijgt les op zijn eigen niveau en met de zangmethode die bij hem of haar past.

We geven zangles in de genres pop, country, musical en klassiek. In de lessen wordt gebruik gemaakt van de zangmethoden CVT, EVTS en de klassieke zangmethode. Naast privèzangles geven we groepslessen, allerlei workshops, trainingen Omgaan met Podiumangst. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen al bij onze zangschool terecht,  in de kinderlessen die we hebben ontwikkeld.

Ik hoop je binnenkort welkom te mogen heten bij een van de lessen! Bel of mail me gerust als je vragen hebt of een proefles wilt volgen.

Ilse Lindhout, directeur

 

 

         2012-05-29 14.47.31