IMG_2956Misschien vind je het leuker om te zingen in een groep. Samen zingen en ook te leren van anderen. We hebben allerlei mogelijkheden voor groepsles: verschillende groepsgroottes, leeftijden en met een verschillende inhoud.

Pop- en musicalles tieners

Als je pop of musical wilt zingen dan is dit de groepsles voor jou. In deze zanglessen zingen we veel populaire popsongs en musicalsongs. Je mag ook je eigen liedjes meenemen. We werken met de zangmethode CVT. Dit is een methode die heel duidelijk is en snel werkt! Je leert in deze groepslessen een goede zangtechniek en je ontwikkelt je stem. Je gaat ook solo’s zingen als je wilt, en we werken aan podiumpresentatie. Het kan zijn dat de inhoud meer naar pop of musical gaat afhankelijk van de interesses van de groepsleden.

Zangles volwassenen

In de groepslessen voor volwassenen zingen we allerlei popsongs, country, musical en een beetje klassiek. We werken met de zangmethode CVT, doen allerlei oefeningen, waardoor je een gezonde zangtechniek leert. Je leert de basistechnieken van zingen. Deze passen we toe in allerlei songs. Aan bod komen onder andere: ademhaling, klankvorming, resonans, draagkracht, zuiverheid, articulatie en stembereik. Je zult merken dat je je stem steeds verder ontwikkelt. Er is ruimte voor eigen inbreng. Ook zing je solo’s (als je wilt) en is er aandacht voor podiumpresentatie.

Klassieke zangles

In deze cursus staan klassieke songs centraal: lied en opera. Je leert de basistechnieken van de klassieke zang en ontwikkelt deze verder in de lessen. De geleerde techniek passen we toe in liederen en aria’s. Aan bod komen onder andere: ademhaling, klankvorming, resonans, draagkracht, zuiverheid, articulatie en stembereik.

Zangklas

Interpretatie, presentatie, podiumangst.. Dat zijn de onderwerpen waar we in deze lessen aan werken. Je studeert zelfstandig je songs in waarna we daaraan gaan werken in de les. Er is veel individuele aandacht. Er wordt veel actieve inbreng verwacht bij deze lessen. Toelating na selectie.

Eigen groep samenstellen

Je kunt je aanmelden voor een van bovenstaande groepslessen, maar misschien heb je wel hele leuke vriendinnen of collega’s die allemaal willen zingen. Dan kun je je eigen groep samenstellen!